4 dimenziós – tudati- információs kezelés

 

Testünk körül lévőenergiainformációs burok folyamatosan kihat testünk egészségi állapotára, az életünkben visszatérő hasonló eseményekre és folyamatosan teremti a valóságunkat. 

 Egy picit ahhoz hasonlítható, mint a diavetítőben lévő film- mint információs minta ami meghatározza a fizikai világot vagy életkörülményeket ami a hasonlatban a vászonra kivetített kép. 

Sokszor az információs minta változatlan ezért a fizikálisan véghezvitt változtatások csak átmenetileg hoznak javulást, mert a filmen lévő információ nem változott. 

A fenti hasonlat alapján mi hiába dörgöljük a vetítő vásznat, ha nem tetszik a kép, mert az csak az információs mező vetülete.

A testünket, egészségünket és valójában az egész egyénileg megtapasztalt világunkat is megszabja egy elsődleges információs minta.

Többek között a személyes vagy kulturális hiedelmek, megyőződések, önmagukat beteljesítő jóslatok, attítűdok is ilyen információs mintázatok. 

A fizikai világunkban minden dolognak van egy információs alapja, különben nem jöhetett létre fizikális szinten(teremtési szintek) pl: bármilyen használati dologra, amire ránézhetünk magunk körül az korábban elsődlegesen már információs szinten létezett, aztán valakinek képzet ,gondolat szinten megjelent az elméjében majd anyag, energia és időráfordítással létrejöhetett az, ami a a látható fizikai megnyilvánulása.  

Ez az informácós mintázat az esestek nagyobb részében megfelelő tudatállapotban és technikával megváltoztatható. 

És onnantól a megváltozott információs minta vetíti a fizikai valóságot. 

 

Információs kezelés díja 12000 ft/ alkalom az időtartama kb 45-60 perc. 

Bejelentkezés: Tel: 06 20 290-8308 

dr Lipóczki Péter